Array

Patientsäng P2

Patientsäng P2 är utvecklad för sjukhus och vårdmiljöer med mycket höga krav på säkerhet, ergonomi och funktionalitet. Sängen har, liksom övriga produkter i vårt sortiment, utvecklats och tillverkats i Sverige av Caretecs eget team.

Läs mer ››
Array

Patientvagn S10

Mångsidig, lätt och stark. Akutvagn S10 har utvecklats för att ge optimal funktionalitet och komfort i akutvård och dagvård.

Läs mer ››
Array

Bårtransport

Caretecs underrede för bårtransport är gjort för att tåla tuffa tag. Konstruktionen klarar hård belastning och påfrestande miljöer med väder och vind. En ergonomisk design avlastar ambulans- och vårdpersonal så att de kan fokusera på situationen.

Läs mer ››
Array

Undersökningsbrits

En funktionell brits för undersökningsrum på akutmottagningar, vårdcentraler och annan primärvård. Den enkla och slitstarka konstruktionen underlättar det dagliga arbetet och håller för besökstrycket.

Läs mer ››
Array

Sängbord

Ett sängbord från Caretec ger utrymmeseffektiv förvaring på sjukhus och i andra vårdmiljöer.

Läs mer ››
Array

Sängryggstöd

Ibland kan det räcka med små förändringar för att livet i hemmet ska bli bättre. Sängryggstödet är tänkt för dig som behöver extra stöd när du ligger och sitter i din egen säng.

Läs mer ››
Array

Serviceartiklar, reservdelar och tillbehör äldre modeller

En sjukhussäng eller någon annan av Caretecs produkter innehåller en mängd olika delar. Här finner du ett urval av de serviceartiklar och reservdelar som finns på vårt lager. Kontakta kundtjänst om du inte hittar det du behöver.

Läs mer ››
Array

Finansiering

Caretec erbjuder skräddarsydda hyrköp av din utrustning i samarbete med DLL (De LageLanden Finans AB).

Läs mer ››