Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Patientvagn S10 | Caretec

Patientvagn S10

Mångsidig, lätt och stark. Patientvagn S10 har utvecklats för att ge optimal funktionalitet och komfort i akutvård och dagvård.

Patientvagn S10 | Caretec

Patientvagn S10 är Caretecs flexibla patientvagn. Vagnen har utvecklats för att ge optimal funktionalitet och komfort i akutvård och dagvård.

Patientvagn S10 har utformats för att ge personalen ökad rörelsefrihet – både i vårdsituationen och under transport. Patientvagnen är manuellt höj- och sänkbar med en unik lägsta höjd på 45,5cm.

Akutvagn

Patientvagn S10 har utformats för att ge personalen ökad rörelsefrihet – både i vårdsituationen och under transport.

Akutvagnen är manuellt höj- och sänkbar med en unik lägsta höjd på 45,5cm.  Den tredelade liggytan på Patientvagn S10 har en generös storlek på 205x70cm, vilket ger patienten god komfort även vid lite längre användningstider. Patientvagn S10 har en hygienisk utformning utan ram. Ytorna i kompaktlaminat är lätta att rengöra och bidrar till vagnens lätta och smidiga formspråk.

Grindar med en väl beprövad lösning, helt utan klämrisker och som i nerfällt läge går nedanför liggytan vilket underlättar betydligt vid förflyttning.