Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Patientsäng P3 Maskintvättbar | Caretec

Patientsäng P3 Maskintvättbar

Patientsäng med anpassad konstruktion och slittålig yta.

Patientsäng P3 Maskintvättbar | Caretec

Patientsäng P3 Maskintvättbar är anpassad för att tåla regelbunden tvätt, både manuellt med högt tryck och i maskintvätt. Patientsängarna som ingår i serien P3 är utvecklade av Caretec för vårdmiljöer med mycket höga krav på säkerhet, ergonomi och funktionalitet.

Med Patientsäng P3 Maskintvättbar behåller du alla egenskaper från standardversionen av Patientsäng P3 , kompletterade med funktioner som gör det möjligt att regelbundet tvätta sängen i högt tryck och med höga temperaturer. Ytan är inte allt, men för P3 Maskintvättbar är den viktig. Motorerna som finns i sängen har kapslingsklass IPX6 Washable för att tåla fukt och att sängen sköljs av med vatten, både genom manuell tvätt och i maskintvätt. Sängstomme och kablage är anpassade för att tåla tvättning och har en konstruktion som minimerar risken för att vatten blir kvar efter tvätt. Invändiga rör är zinkbehandlade för att ge ett rostskydd och alla utvändiga ytor har ett extra rostskydd av oxsilan. Sängen uppfyller standarden AK-BWA rekommendationerna för maskintvättbar utrustning samt kraven i ISO 15883 för spoldesinfektorer. Patientsäng P3 Maskintvättbar är lätt och smidig och klarar samtidigt en safe working load på 290 kg. Sängen kan sänkas ned till 34 cm över golvet, vilket minskar risken för fallolyckor.