Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Patientsäng P3 Washable

Patientsäng med anpassad konstruktion och slittålig yta.

Patientsäng P3 Washable är anpassad för att tåla regelbunden tvätt, både manuellt med högt tryck och i automattvätt. Patientsängarna som ingår i serien P3 är utvecklade av Caretec för vårdmiljöer med mycket höga krav på säkerhet, ergonomi och funktionalitet.

Med Patientsäng P3 Washable behåller du alla egenskaper från standardversionen av Patientsäng P3 , kompletterade med funktioner som gör det möjligt att regelbundet tvätta sängen i högt tryck och med höga temperaturer. Ytan är inte allt, men för P3 Washable är den viktig. Vi har valt att använda en slittålig ytbehandling godkänd av fordonsindustrin för att klara de tuffa krav som regelbunden tvätt ställer. Motorerna som finns i sängen har kapslingsklass IPX6 Washable för att tåla fukt och att sängen sköljs av med vatten, både genom manuell tvätt och i automattvätt. Sängstomme och kablage är anpassade för att tåla tvättning och har en konstruktion som minimerar risken för att vatten blir kvar efter tvätt. Patientsäng P3 washable är lätt och smidig och klarar samtidigt en safe working load på 290 kg. Sängen kan sänkas ned till 34 cm över golvet, vilket minskar risken för fallolyckor.