Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Patientsäng P2 | Caretec

Patientsäng P2 är en premiumsäng som kan sänkas till endast 340 mm över golvet. Dubbla motorer som möjliggör ny funktion för chockläge och fler positioner med överlägsen ergonomi för både personal och patienter.

Patientsäng P2 kan tillverkas i flera olika utföranden. Därför är det också möjligt att skräddarsy sängen för optimal funktion i den tilltänkta vårdmiljön. Patientsängen har en mycket hygienisk design med dammfri kanalisation i stommen. Patientsäng P2 uppfyller standarden SS-EN 60601-2-52 och har genomgått testerna helt utan anmärkningar vad gäller klämning och andra riskfaktorer. Motorsystemet är skyddsklassat enligt IP66.

Patientsäng P2 | Caretec

Som tillval finns bland annat möjlighet att välja ytbehandling, typ av hjul, gavelns utformning, fast eller avtagbara grindar, med flera val. Därtill kan också adderas tillbehör såsom grindförlängning, grindförhöjning, 5:e styrhjul, droppställ, lyftbåge, extra bromspedal, och mycket mera. Patientsäng P2 är också konstruerad för att vara kompatibel med befintlig utrustning på sjukhus. Exempelvis går det mycket bra att använda alla de vanligast förekommande sängtransportörerna på marknaden till denna säng.