Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

ADD

Modernt sängbord som tar lite plats.

ADD är ett modernt, lättplacerat sängbord som är avsett för vårdmiljöer där användarvänlighet och utrymme är viktigt. Sängbordet kan väljas med med olika lådkombinationer eller med fast monterad radiokassetthållare. Som komplement finns olika tillbehör.

ADD ger bra förvaring i flera olika typer av sjukhusmiljöer. Lådfronter och skiva finns i björk, bok eller vit laminat alternativt i vitt, slitstarkt komplaktlaminat med inbyggd fuktspärr. Lådor i robust plåt bidrar med bra förvaringsutrymme och i underredet finns en stabil trådhylla för extra förvaring. Sängbordet ADD kan väljas i flera olika konfigurationer med eller utan låda, lådor och radiokassetthållare. Ingår den övre lådan i den valda konfigurationen är den låsbar. Sängbordet har även fästen för olika tillbehör som t.ex papperskorg. Hurtsen och fällskivan anpassar du enkelt för patienten. Höjning och sänkning sker steglöst med hjälp av en pedal på bordets kortsida och bordsskivan går lätt att fälla med en hand. Eftersom lådorna går att dra ut från bägge håll kan ADD användas både till höger och till vänster om sängen. Samtliga fyra länkhjul har broms vilket gör att sängbordet verkligen står stilla när det används.