Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

PRO

Klassiskt sängbord för sjukhus och andra vårdmiljöer

Sängbord PRO är ett klassiskt sängbord för sjukhus och andra vårdmiljöer. Tydlig design och tåliga material gör bordet lätt att hantera och underhålla. Lådorna är hygieniskt utformade och kan maskindiskas. Bordet kan kompletteras med olika tillbehör.

PRO är ett robust och tåligt sängbord – fällskivan och bordet är utförda i tåliga, vårdanpassade material som är enkla att rengöra. De tre lådorna, en stor samt två små, tål maskindisk eller rengöring i diskkabinett. Krokar på bordets sida ger plats för handdukar eller personliga tillhörigheter. Under bordet finns också en praktisk trådkorg för extra förvaring. Hurtsen och fällskivan anpassar du enkelt för patienten genom att justera på höjden. Höjning och sänkning sker steglöst med hjälp av en pedal på bordets kortsida och bordsskivan går lätt att fälla med en hand. Sängbordet kan enkelt göras om från vänster- till högerutförande genom att du vänder lådorna och vinklar fällskivan. Samtliga fyra länkhjul har broms vilket gör att sängbordet verkligen står stilla när det används.