Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Om Caretec

Caretec i Forserum AB är en välkänd och välrenommerad aktör på den nordiska marknaden. Med den goda vården som utgångspunkt och vårdpersonalens bästa för ögonen utvecklar och tillverkar vi lösningar för sjukhus och vårdhem.
Patientsängar, patientvagnar, sängryggstöd, uppresningsstöd och sängbord är bara några exempel.

Caretecs vision är att vara den ledande samarbetspartnern inom verksamhetsområden på vår marknad. Gå från att sälja den enskilda detaljen eller produkten till att sälja den lämpligaste lösningen. Caretecs affärsidé är att genom ett nära samarbete med kunder erbjuda innovativa och kvalitativa vårdprodukter med stilren och funktionell design.

Caretecs produkter är utformade med bästa ergonomi och säkerhet för brukare, personal och patienter. Innovativa och logiska funktioner begränsar tunga lyft och onaturliga rörelser.

Med engagemang och nyfikenhet lyssnar vi till berättelserna från våra kunder och hittar nya lösningar.

Caretec tillverkar produkternas från råmaterial till färdig konstruktion i en modern maskinpark som är belägen i Forserum. Alla våra produkter är svensktillverkade och i samma lokal som produktion finns även produktutveckling, ekonomi, logistik, försäljning och kundtjänst.

Affärsidé

Att erbjuda innovativa och kvalitativa vårdprodukter med stilren och funktionell design.

Certifikat

Vi är certifierade enligt ISO 9001. Certifikatet hittar du här.
Vi är certifierade enligt ISO 14001. Certifikatet hittar du här.

Vision

Att vara den ledande samarbetspartnern inom våra verksamhetsområden på vår marknad. Gå från att sälja den enskilda detaljen eller produkten till att sälja den vassaste lösningen, med den bästa ekonomiska helheten för såväl kunden som Caretec.

Caretecs kapacitet

Vi utvecklar, producerar och säljer vårdprodukter från grunden. Vi har en fullutrustad maskinpark för att kunna producera från råmaterial till färdig produkt. De senaste åren har omsättningen ökat och det har gjorts omfattande investeringar i produktionen. Investeringar har gett en ökad produktionskapacitet och ger oss stora möjligheter för fortsatt utveckling.

Vi prioriterar service

Vårt arbete kännetecknas av hög service och tillgänglighet. Vi använder bara originaltillbehör för bästa funktion och användning.
För att underlätta för er som kund har vi ett nummer in till vår kundsupport, oavsett om ert ärende gäller service, köp av reservdelar eller reklamation. Därifrån hjälper vi er sedan boka servicetekniker för reparation eller underhåll, beställa reservdelar till specifik produkt eller reklamera en felaktig vara. Vi tar emot ert ärende via vår webbplats, e-post alternativt telefon alla vardagar mellan 07.00–17.00.